x 

A kosár üres
Belépés

Regisztrálás5290 Ft
Információk:

A locsolócső az egyik leggyakrabban használt kerti eszköz, mely a növények locsolásán túl számos egyéb módon is alkalmazható, pl.:

a ház külső falának megtisztítására, az autó és a lakókocsi, valamint egyéb járművek lemosására, a forró aszfalt hűtésére, a kocsibejáró és a ház körüli, valamint kerti járólapok tisztántartására, a kerti műanyag, fa, fém, és üvegfelületek tisztítására, a kismedence, kerti tavacska feltöltésére, a házi- és haszonállatok itatására, hobbiállataink száraz és vizes terráriumának időszakos tisztítására, legyen szó ékszerteknősről, díszhalakról, vagy akár hüllőkről.

Egyszóval, a locsolócső az egyik leghasznosabb kerti eszközünk, mégis, számos problémát tud okozni:

A felcsévélés időigényes feladat, ezért sokan vagy ott hagyják a locsolócsövet, ahol legutoljára használták, vagy egyszerűen összetekerik egy kupacba, és a locsolócső összegubancolódik. Egyik megoldás sem tesz jót a locsolócső állagának, idővel a külső borítás megtörik, védelem nélkül pedig a tömlő megsérül, folytonossága megszakad és ereszteni kezd. A mégoly körültekintően felcsévélt locsolócső súlya nehéz, főleg, ha nincs belőle rendesen kifolyatva a víz. Használat közben a locsolócső beakadhat a fák és egyéb növények törzsébe, vagy a kert, a garázs, a fészer sarkába, az itatóba, vagy akár a kocsikerékbe, amire a reakciónk általában a türelmetlen rángatás.

Hosszasan sorolhatnánk még azokat az apró nüanszokat, amik a legtürelmesebb embert is kihozzák a sodrából, ám ehelyett inkább bemutatjuk az XHOSE locsolócső előnyeit!

 Az XHOSE táguló locsolócső tulajdonságai:

60 méteres kiszerelésben kapható, Sosem gabalyodik össze, Automatikusan tágul és pillanatok alatt összezsugorodik, a víznyomástól függően (14 psi vagy 1,5 bar nyomáson használható!), Hihetetlenül könnyű, mégis erős és tartós, Gyorsan feltekerhető, kis helyen elfér, tárolása és karbantartása egyszerű, A szuperkönnyű kivitelezésnek köszönhetően hordozható eszköz, ténylegesen bárhol, és bármikor használható.

 

 

A kép illusztráció!

 

A kép illusztráció!

349 Ft
Információk:

Megfizethető, látványos és praktikus kültéri hangulatvilágítást keres? Az INOX mini napelemes kerti lámpák diszkrét fényükkel hangulatos dekorációs elemként jelenhetnek meg kertben, teraszon és eréklyen egyaránt. Elhelyezése a talajba vagy egy cserép földbe szúrva rendkívül egyszerű. Ha egy környezetbarát és időtálló kerti fényforrást keresel, akkor ez a rozsdamentes INOX kerti lámpa tökéletes választás, amely csoportosan kihelyezve lesz igazán ízléses és figyelemfelkeltő dísze kertünknek.

Mivel az akkumulátort a beépített napelem tölti fel, ezért nincs szükség hozzá külön áramforrásra. A NI-MH akkumulátornak köszönhetően akár 8 órán keresztül is hozzájárul fényével a tökéletes hangulathoz, ami természetesen függ a lámpa elhelyezésétő, valamint az időjárási viszonyoktól is.

Tulajdonságok:

napelemes NI-MH akkumulátorral maximum 8 óra világítás mérete: 4.5 x 30cm

A kép illusztráció

3990 Ft
Információk:

A lakasáfelújítás, vagy időszakos karbantartó festés során a festék egyenletes felviteléhez gyakorlati tapasztalatra van szükség. Ha azonban valaki nem szakember, a józan paraszti ész nem feltétlenül elegendő, főleg, ha kényes alapfelületekről és/vagy speciális festékekről van szó. A nem helyesen kivitelezett festés esztétikailag kétes eredményt szül, és az elpocsékolt alapanyagok felesleges kiadásként nyilvánulnak meg a költségvetésben. Ezen a rendkívül kedvezőtlen egyenlegen képes hatékonyan változtatni a Paint Roller professzionális festőrendszer.

A Pant Roller praktikusan alkalmazható bármilyen felületen és elemen, pl.:

kültéri homlokzatok és falak, belső falak, mennyezet, kerti bútorok, kerítéselemek, nyílászárók, egyéb fém-, műanyag-, üveg- és fafelületek.

Az új technológia alapja a Paint Roller innovatív mikroszálas hengere, és a szabadalmaztatott adagolórendszer, ami a festéket folyamatosan, egy gép pontosságával engedi a hengerre, hogy mindenütt tökéletes fedést biztosítson.

A Paint Roller festőkészlet használata:

öntse a festéket a hengerbe, zárja le, a festéket vigye fel a hengerrel a  felületre

A Paint Roller használatának előnyei:

használata egyszerű, nem igényel különösebb előkészületeket, kevesebb, mint 5 perc alatt lefesthet vele egy egész falat, tökéletes eredményre számíthat bármely felületen: a henger felszínén található nyílásokon keresztül a festék tökéletesen befedi a falfelületet, felesleges foltok sem képződnek, mivel a festék nem csepeg, a felvitel mindig egyenletes, a Paint Roller festőhengerrel a nehezen elérhető helyeket is könnyedén kifestheti, a nyél segítségével meghosszabítja a hengert, ezért nem szükséges a létra használata sem, kivédhetőek, meleglőzhetőek tehát a balesetek

A festőkészlet tartalma:

1 db Paint Roller - Festőhenger, festékadagoló tartállyal, kiegészítőkkel, 1 db Paint Roller sarokfestő, 1 db 3 részes hosszabbító rúd (1 m), 1 db 800 ml-es mérőedény.

A Paint Roller használatának tökéletes elsajátításához tekintse meg a következő bemutató videót:


 

1490 Ft
Információk:

Váratlan vendégek lehetnek kertünkben a galambok, és egyéb madarak

Nem csak jelenlétük kellemetlen, de nagy koszt is tudnak okozni, esetleg a veteményesben is kárt tudnak tenni

Ezzel az élethű varjúval a hívatlan madarakat könnyen rávehetjük a távol maradásra

Hatékonyan távol tartja a madarakat 10-15 négyzetméteres területen

Madárijesztő funkciója mellett nagyszerű dísze is lehet kertünknek

UV és időjárás álló kivitel

Mérete: 42,5 x 14 x 23,5 cm

1190 Ft
Információk:

Védje meg ereszcsatornáit az eltömődéstől! A lombfogó hálóval megszabadul a piszkos eresz időigényes és veszélyes vagy épp költséges takarításától. A lobfogó háló használatával könnyedén megelőzhetők az eldugult esőcsatorna okozta károk. Segítségével az esővíz szabadon tud folyni az ereszben és nem alakul ki vízesés vagy állóvíz, ezzel elharítva a rovarok, kártevők megtelepedését valamint a kellemetlen szagok kialakulását is. Nincs többé ereszen túlbukó víz ami jelentősen károsítja a homlokzatot, megakadályozza a rothadó bomló anyagok felhalmozódását, ezen felül pedig télen meggátolja a hó felduzzadását az ereszben, így megállítja a jégcsapok képződését .

Mivel az ereszcsatorna lombfogó háló alulról láthatatlan, a homlokzat esztétikai értékét nem csökkenti, sőt hozzájárul ahhoz, hogy az hosszú időn át változatlanul megőrizhesse az állapotát.

Tulajdonságok:

Méret: 15 cm x 6 cm Csomag tartalma: 15 db rögzítő kampó, méretre vágható lombfogó háló
2990 Ft
Információk:

Unod, hogy a rádióban minden zene után reklám következik vagy szeretnéd a saját zenéidet hallgatni autózás közben?

A bluetooth FM transmitternek a használata rendkívül egyszerű, csak a szivargyújtóba kell helyezni, ezután a bluetooth üzemmód automatikusan bekapcsol, és máris párosítani lehet telefonoddal, vagy bármely bluetooth-os készülékkel. Az USB-n keresztül telefonodat is töltheted.

Jellemzők:
-Bluetooth kihangosító és beépített mikrofon, mellyel könnyen és biztonságosan válaszolhatsz a hívásokra (Hívó azonosító funkció)
-CVC zajfeldolgozás, szélzajcsökkentés, teljes duplex beszélgetési technológia
-telefonos támogatás az A2DP funkcióval, kiváló minőségű zenelejátszás
-automatikus bekapcsolás és párosítás
-támogatja a TF kártya bővítése MP3 / WMA formátumú zenét
-töltőként is funkcionál, kimenet 5V-2100m

2790 Ft
Információk:

Ez LED hangulatfény beltéri és fedett kültéri használatra egyaránt alkalmas.

Egyszerű, stílusos megjelenésének és lángokat imitáló hangulatfényének köszönhetően dísze lehet szobájának/kertjének.

Akár éjjeli fényként használható.

A belsejében körben elhelyezett LED-ek 360°-ban bevilágítják a szobát, minden irányból garantálva a fényhatást.

Tulajdonságok:

- Teljesítménye: 6 W

- AC85 - 265 V

- Lángokat imitál a LED izzó

- Foglalata: E27

- LED technológia

- Alacsony fogyasztás (A plusz)

Bemutató videó:

 

ingyenesszallitas penzvissza
pickpack husegkupon
349 Ft
Információk:
Megfizethető, látványos és praktikus kültéri hangulatvilágítást keres? Az INOX mini napelemes kerti lámpák diszkrét fényükkel hangulatos dekorációs elemként jelenhetnek meg kertben, teraszon és eréklyen egyaránt. Elhelyezése a talajba vagy egy cserép földbe szúrva rendkívül egyszerű. Ha egy környezetbarát és időtálló kerti fényforrást keresel, akkor ez a rozsdamentes INOX kerti lámpa tökéletes vál
6990 Ft
Információk:
A hidraulikus emelő ideális választás autók, nehéz alkatrészek vagy egyéb terhek gyors és biztonságos felemelésére. A kerekeknek - 2 db fix beépítésű és 2 db körbe forgatható - köszönhetően használata rendkívül egyszerű. Tulajdonságok: - Teherbírás: 2 T - Emelési tartomány: 140 - 295 mm - Szilárd vázszerkezet - Egyedi túlterhelés elleni védelem - Méretek: 450 x 195 x 135 mm - Súly: kb. 8,5
950 Ft
Információk:
A legjobb partik mind arról híresek, hogy kifogástalan a dekoráció. Persze, szükség van a zenére, a bárpultra és persze a szendvics és desszertkínálatra, de a lenyűgöző dekoráció láttán a vendégek talán még enni is elfelejtenek. A hagyományos konfetti, szerpentin és egyéb papír/fóliadíszek használata sajnálatos módon akkor is iskolafarsangi hangulatot teremt, ha történetesen legénybúcsút, leánybú
13990 Ft
Információk:
Előre programozott PMR csatornák, feltöltés után azonnal használható. Tiszta, erős hangzás és megbízható, stabil KF rendszerű rádiófrekvenciás egység. Strapabírósága és egyszerűsége miatt. Polgárőrök, vadászok, örző-védők, mezőgazdászok, rendezvényesek kedvelt munkarádiója. Airsoft, motoros, siklóernyős, síelő és egyéb outdoor sportok kiegészítőjeként is használható. A kép illusztráció
1690 Ft
Információk:
Élezzen egyszerűen és könnyedén, másodpercek alatt! Varázsolt újjá régi késeidet, ollóidat, akár kerti szerszámaidat, stb... élét egyszerűen! Ez a praktikus készülék ideális mindenféle kés élezéséhez. Vezeték nélkül működik, 4 db AA -elemmel ( nem tartozéka a csomagnak ) Tulajdonságok: - Élezhet vele késeket, ollót, szerszámkiegészítőket vagy akár csavarhuzót is - Kicsi, kis helyen is el
13990 Ft
Információk:
Állítson csapdát a kosznak!  Ismerje meg ön is az új és továbbfejlesztett gőzölős takarítógépet az otthoni gőzölős tisztitógépek legújabb generációját.Egyszerű használni, ultrakönnyű, könnyen mozgatható és átalakítható kézi gőztisztítóvá! A  gőzölős takarítógéppel, ön öt teljes értékű gőztisztító készüléket nyer, amelyet a parkettától a járólapon keresztül a gyerekjátékokig, szinte bár
1990 Ft
Információk:
Intelligens öntözőberendezés a kert ápolásához, egyszerűen és könnyedén! A vízsugár innentől bárhol célba ér! A kerti locsolót 12 rugalmas öntözőfejét kedvünk szerint állíthatjuk be, így egy adott területet teljes mértékben lefedhetünk, nem lesznek többé szárazon maradt részek a kertben.   A kép illusztráció Tulajdonságok:  - 12 db állítható fej - Kiváló anyag - Egyszerű, könnyű
1690 Ft
Információk:
Digitális poggyász súly mérő kézi mérleg. Használható súlymérésre minden olyan dologhoz, amit rá lehet akasztani. Széles körben használható, bőrönd-, de akár zöldség, állat, vagy hal mérésére is 40 kg-ig. A számlap elegáns kék háttérvilágítással rendelkezik, a takarékos működésről az automata lekapcsolás gondoskodik.    A kép illusztráció Tulajdonságok: - Mérete: 115 mm x 57 mm x
1990 Ft
Információk:
Nincs többé rendetlenség a mosdó szélén, nincs többé fogkrémmel összekent fürdőszoba, nincs többé félig kinyomott vagy nyitva felejtett fogkrémes tubus, mert itt a praktikus, könnyen felrakható fogkrém adagoló. Nem kell hozzá elektromos áram és elem sem! A gyerekek is élvezettel mennek fogat mosni, hogy használhassák az adagolót. Bármilyen méretű tubus használható. Rendkívül tetszetős, fontos
1990 Ft
Információk:
Lepd meg barátaidat egy nagyszerű kerti vacsorával! A BBQ grill sütőlap segítségével már bármit elkészíthetsz a grillsütőn! Forradalmi távlatokat nyit a grillezésben! Olyan ételek is elkészíthetőek a sütőlapnak köszönhetően, melyek túl kicsik ahhoz, hogy a sütőrácsra helyezzük őket! A BBQ grill sütőlap ellenáll a nagy hőnek, nem tapad, és nem ragad oda semmihez! Ezzel az innovatív grill lappa

Kerti termékek.jpg
Az oldal sütiket (cookie) használ az autentikációhoz, navigációhoz és egyéb funciókhoz. Az oldal használatával hozzájárul, hogy a weboldal ilyen típusú sütiket helyezzen el az Ön eszközén.