x 

A kosár üres
Belépés

Regisztrálás2990 Ft
Információk:

Nyáron a kiszáradás, napszúrás, túlhevülés, hőkimerülés kockázata a hőmérséklet emelkedésével arányosan nő. A hőség nem pusztán kényelmetlen és kellemetlen, de a kisgyerekek és az idősebb, vagy beteg emberek számára veszélyes is. Az egészségügyi kockázattal járó tüneteknek elejét vehetjük a kültéri párakapu, párafüggöny telepítésével.

Tehermentesítsük magunkat és családtagjainkat a nyári kánikula veszélyes következményeitől, és élvezzük csupán az előnyöket!

A kültéri párakapu, párafüggöny használatának előnyei:

azonnal felfrissülést szerez, nemcsak kellemesen hűsít, de a levegőben szálló port is és pollent is megköti, ezáltal a jellemzően nyáron jelentkező allergiás tüneteket is enyhíti. a zajtalan működés nem zavarja meg a pihenést, kikapcsolódást, sokoldalúan alkalmazható: udvarban, kertben, teraszokon, panellakások, társasházak erkélyén is,

A kültéri párakapu, párafüggöny tulajdonságai:

a vízpermet 10 méteres hosszúságban, 2-3 méteres hatótávolságban hatékonyan enyhíti a hőséget, segítségével akár 10 fokkal is csökkenthetjük a külső hőmérsékletet, a kültéri párakapu, párafüggöny használata gazdaságos, vízfogyasztása óránként 2l/ fúvóka, a párakapu felszerelése nagyon egyszerű, nem igényel szaktudást, szükség esetén további párakapu elemekkel  bővíthető a már telepített rendszer, bármilyen szabványos csaptelepre rögzíthető, a kültéri párakapu, párafüggöny működéséhez szükséges víznyomás: 2 bar.

A csomag tartalma:

1 db 10 m hosszú gumicső, 1 db kerti csap csatlakozó, 10 db fúvóka, 10 db gyorskötöző.

 

A kép illusztráció

1990 Ft
Információk:

Lepd meg barátaidat egy nagyszerű kerti vacsorával!

A BBQ grill sütőlap segítségével már bármit elkészíthetsz a grillsütőn!

Forradalmi távlatokat nyit a grillezésben!

Olyan ételek is elkészíthetőek a sütőlapnak köszönhetően, melyek túl kicsik ahhoz, hogy a sütőrácsra helyezzük őket!

A BBQ grill sütőlap ellenáll a nagy hőnek, nem tapad, és nem ragad oda semmihez!

Ezzel az innovatív grill lappal a grillen készült ételek sokkal ízletesebbek és finomabbak lesznek, miközben a grillsütő is könnyen tisztíthatóvá válik!

Bármilyen grillen használható, legyen szó akár faszenesről, elektromosról vagy gázzal működőről!

Használata pofon egyszerű

Csak helyezed a lapot a grill felületére, majd helyezd rá a sütni kívánt ételeket!

Segítségével soha többé nem kell kapargatni és sikálni a sütőt!

Tulajdonságok:

- Anyaga: Teflon bevonatú üvegszálas szövet

- Méret: 40 x 33 cm

- Tapadásmentes

- Könnyen tisztántartható

Bemutató videó:

1190 Ft
Információk:

Védje meg ereszcsatornáit az eltömődéstől! A lombfogó hálóval megszabadul a piszkos eresz időigényes és veszélyes vagy épp költséges takarításától. A lobfogó háló használatával könnyedén megelőzhetők az eldugult esőcsatorna okozta károk. Segítségével az esővíz szabadon tud folyni az ereszben és nem alakul ki vízesés vagy állóvíz, ezzel elharítva a rovarok, kártevők megtelepedését valamint a kellemetlen szagok kialakulását is. Nincs többé ereszen túlbukó víz ami jelentősen károsítja a homlokzatot, megakadályozza a rothadó bomló anyagok felhalmozódását, ezen felül pedig télen meggátolja a hó felduzzadását az ereszben, így megállítja a jégcsapok képződését .

Mivel az ereszcsatorna lombfogó háló alulról láthatatlan, a homlokzat esztétikai értékét nem csökkenti, sőt hozzájárul ahhoz, hogy az hosszú időn át változatlanul megőrizhesse az állapotát.

Tulajdonságok:

Méret: 15 cm x 6 cm Csomag tartalma: 15 db rögzítő kampó, méretre vágható lombfogó háló
1290 Ft
Információk:

A rózsa az irodalom és a képzőművészetek egyik központi témájaként évszázadok óta a szerelem, a szépség és az érzelmek kifejezésének szimbóluma. Nem mindenki születik magas szintű művészi kifejezőkészséggel, de mind magunkban hordozzuk a vágyat, hogy szeretetünket a legszebb és legméltóbb módon tehessük nyilvánvalóvá a szívünknek kedves személyek számára.

Az Arany Rózsa díszdobozban egy valódi rózsaszál valósághű mása, mely érzékeny és kedves kifejezése az életedben kiemelkedő szerepet betöltő személyek iránti szeretetednek, megbecsülésednek, tiszteletednek.

Bensőséges meglepetést szerezhetsz kedvesednek, édesanyádnak, családod egyéb hölgytagjainak, legyen szó születésnapról, névnapról, Anyák napjáról, karácsonyról, vagy egy spontán és kreatív megnyilvánulásról, mely a hétköznapokat emeli ünnepi alkalommá, Az Arany Rózsa díszdobozban a gyorsan hervadó virágcsokorral szemben hosszan tartó értéket képvisel, romantikus, mégis praktikus ajándék, hiszen sosem hervad el. Otthonod díszeként nap, mint kényezteti a szemed, látványa jó kedvre derít, oldja a feszültséget, meleg és bensőséges érzésekkel tölti meg világodat. Emeli az ünnepi vacsorák fényét és eleganciáját.

 Tulajdonságok:

Díszdobozos kivitelben kapható, 16 cm magas, Káprázatos arany színben pompázva eleganciát és kifinomultságot kölcsönöz otthonod számára.
590 Ft
Információk:

Te is rendelkezek gardróbbal, vagy egy eldugott kis helységgel ahova sosem tudtál normális lámpát és világítást eszkábálni? Éjszakai sátorozásnál gondot okoz a világítás hiánya? Akkor itt a megoldás, hiszen ez a villanykörtéje bárhová magaddal vihető, felakasztható, és ami a legjobb benne, hogy nem szükséges hozzá áramforrás.
A ledes izzó 3db AAA elemmel működik és akár több hónapig is probléma mentesen világít. Egyszerűen csak rántsd meg lefelé a villanykörtét a ki-be kapcsoláshoz.

Tulajdonságok:

Működés: 3db AAA elem (nem tartozék)
Energiatakarékos led
Több színben (NEM választható)

13990 Ft
Információk:

Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor a munka közben derül ki, hogy pont az a célszerszám hiányzik a készletünkből, amire aktuálisan szükségünk volna. Talán éppen ezért törekednek a kétkezi munkát végzők és/vagy barkácstevékenységgel foglalkozók arra, hogy minél teljesebb szerszámkészletet állítsanak össze.

Az otthoni célszerszám-készlet darabjainak összeválogatása azonban fárasztó és időigényes művelet, amit sajnos az is nehezít, ha a kiszemelt csavarhúzó éppen nincs raktáron, vagy megkérdőjelezhető minőségben áll csak rendelkezésre. A tökéletes  célszerszám-készlet összeállításához egyetlen, ám hatalmas lépéssel kerülhetünk közelebb a 108 darabos racsnis szerszámkészlet beszerzésével.

A 108 darabos racsnis szerszámkészlet előnyei és tulajdonságai:

a króm-vanádium acélnak köszönhetően kiemelkedően tartós és erős kialakítású, biztosítja a profi, ipari felhasználású minőséget, a dugó betétekről az erőátvitel a csavarra nem a csúcsokon, hanem a lapokon történik: ami nagyobb erőátvitelt tesz lehetővé, mindeközben az anya érzékeny élei sértetlenek maradnak, 72 fogú racsnik gombnyomásos betétszerszám kioldása időhatékonyabbá teszi a munkavégzést, a racsnis nyélnek köszönhetően gyorsabb és precízebb a munkavégzés, ami a termelékenységet is támogatja, az ízületkímélő megoldásnak köszönhetően kevésbé fárasztó a munka.

A 108 darabos racsnis szerszámkészlet tartalma:

13x 1/4";-os krovafejek: 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 8x 1/4";-os hosszított krovafejek: 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 2x 1/4";-os toldószárak: 50 mm-es és 100 mm-es méretben, 1x 1/4";-os flexibilis szár: 150 mm-es méretben, 1x 1/4";-os csavarhúzó, 1x 1/4";-os fix hajtószár, 1x 1/4";-os csuklós toldó, 1x 1/4";-os racsnis hajtószár, 1x 1/4";-os bitfej átalakító, 17x 1/4";-os bit fejek a következő méretekben: Imbusz: 3 mm, 4 mm, 5 mm, 6 mm, Torx: T8, T10, T15, T20, T25, T30, Csillag: Pz1, Pz2, Ph1, Ph2, Lapos: 4 mm, 5.5 mm, 7 mm, 18x 1/2";-os krovafejek: 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 30, 32, 4x 1/2";-os hosszított krovafejek: 14, 15, 17, 19, 2x 1/2";-os toldószárak: 125 mm-es és 250 mm-es méretben, 1x 1/2";-os bitfej átalakító, 2x 1/2";-os gyertya kulcs: 16 mm-es és   21 mm-es méretben, 1x 1/2";-os fix hajtószár ,

1x 1/2";-os csuklós toldó,

1x 1/2";-os racsnis hajtószár, 15x 1/2";-os bit fejek a következő méretekben: Imbusz: 8 mm, 10 mm, 12 mm, 14 mm Torx: T40, T45, T50, T55 Csillag: Pz3, Pz4, Ph3, Ph4 Lapos :8 mm, 10 mm, 12 mm 3x hajlított imbuszkulcs: 1.5 mm, 2 mm, 2.5 mm.

A csomag tartalma:

1 doboz 108 darabos racsnis szerszámkészlet praktikus hordtáskában

 A kép illusztráció!

Legnépszerűbb termékek

Ingyenes szállítás Pick Pack Pontra

Hírlevél

barion

ingyenesszallitas penzvissza
pickpack husegkupon
1990 Ft
Információk:
Lepd meg barátaidat egy nagyszerű kerti vacsorával! A BBQ grill sütőlap segítségével már bármit elkészíthetsz a grillsütőn! Forradalmi távlatokat nyit a grillezésben! Olyan ételek is elkészíthetőek a sütőlapnak köszönhetően, melyek túl kicsik ahhoz, hogy a sütőrácsra helyezzük őket! A BBQ grill sütőlap ellenáll a nagy hőnek, nem tapad, és nem ragad oda semmihez! Ezzel az innovatív grill lappa
19990 Ft
Információk:
Multifunkciós autós töltő/bikázó/kompresszorTermékleírás :Kiváló minőség, szabadalmaztatott technológia, könnyű súlyozás.Nagy kapacitású és nagy teljesítményű 16800mAh polimer akkumulátor, amely támogatja a gyors töltést, alacsony önkisülést, és akár 3000 töltési ciklust.Tölthető vele mobiltelefon, laptop, PSP, MP3 / MP4 és egyéb elektronikus termékek.Vészhelyzet esetén bebikázhatja vele autóját v
4990 Ft
Információk:
Készülj fel a nyáron várható szúnyoginvázióra egy remek készülékkel, hogy minden éjszaka nyugodtan aludhass! Használatával a szúnyogokat, legyeket és az idegesítően zümmögő rovarokat végérvényesen hatástalaníthatjuk Gyorsan, csendesen és nagy hatékonysággal működik anélkül, hogy bármilyen kémiai anyagot a levegőbe juttatna, így gyerekszobában is használható. Különleges UV fénye a készülékhez vo
2490 Ft
Információk:
Élvezze a lenyűgöző természetet, a madarakat ezzel a kiváló minőségű monokuláris távcsővel. -16x nagyítás és 52 mm objektívátmérő -Egykezes működés -Erős, kompakt és rendkívül könnyű-Nappali használat és éjszakai látás (Teljes sötétségben nem, csak gyenge fényviszonyok között nyújt tökéletes képet) -Fókuszáló rendszer: Középső -Nagyítás: 16x -Objektívlencse átmérő: 52mm -Szemlencse átmérő: 16mm -
3790 Ft
Információk:
Ha olyan világítást keresel, amit szó szerint bárhol, bármikor bármire használhatsz, nem kell bele elemet venned, a fényereje pedig a nappalidban is megállná a helyét, akkor erre a Hodozható LED Reflektor-ra van szükséged! Biztonságos fényforrás bárhol, bármikor! Nem gond, ha nincs áram, vagy esik az eső, masszív tartóvázát bármilyen felületre biztonsággal leteheted, nem borítja fel a legnagyobb
2190 Ft
Információk:
Mágneses telefontartó, melyet az autó szivargyújtó nyílásában rögzíthetünk.Problémamentes egykezes kezelés a hosszú hattyúnyaknak köszönhetően.360' -ban forgatható.Tökéletesen tart - kanyargós utakon isBeépített USB hub okostelefon, tablet vagy navigációs készülék töltésére.Max. 20,32 cm (8") képátlóval rendelkező eszközhöz alkalmas.
1690 Ft
Információk:
Tulajdonságok: - 5 db különböző méretű műanyag doboz (0,2L, 0,35L, 0,6L, 1L, 1,8L), tetővel. A tető színei vegyesek, nem választhatóak. - Fagyasztóba tehető, mikrózható - Mosogatógépbe tehető - Első használat előtt célszerű kiöblíteni a dobozokat
8990 Ft
Információk:
Frissülj fel bárhol, bármikor! HA MÁR ELEGED VAN A KÁNIKULÁBÓL… Te sem bírod a fullasztó hőséget? Éjjelente álmatlanul forgolódsz a melegben? Szeretnél percek alatt felfrissülni? Felejtsd el a hatástalan ventilátorokat és a drága klímákat! Hűsölj gyorsan és takarékosan: a Super Cool Box léghűtővel kellemesen hűvös levegőt varázsolhatsz bárhová! Használd otthon, munkahelyen vagy nyaraláskor, és
6990 Ft
Információk:
Mobil ruhásszekrényünk remek megoldás lehet szobákba, gardróbokba, öltözőkbe is. Beteheted akár a gyerekszobába is, színes védőhuzata feldobja a környezetet, a gyerekek szeretni fogják, ráadásul cipzározható ajtajai vannak, így rácsukni sem tudják a kezükre az ajtókat, fiókokat, mint az egyéb szekrények esetében. Nyaralókba, öltözőkbe is kiváló, illetve minden olyan helyiségbe, ahol nem szeretné
2490 Ft
Információk:
LÁSS MINDIG ÉLESEN AZ ULTRA VISION NAPSZEMÜVEGGEL! VESZÉLYES NAPSÜTÉS Ha szemüveges vagy, bizonyára gondoltál már arra, hogy milyen jó lenne nyáron a vakító fény ellen napszemüveget viselni. Ezt eddig nehezen oldhattad meg, mivel a normál napszemüvegek nem dioptriásak. Mit szólnál egy olyan megoldáshoz, amivel megvédheted szemed a káros napfénytől úgy, hogy közben az éleslátásról sem kell lemon

Kerti termékek.jpg
Az oldal sütiket (cookie) használ az autentikációhoz, navigációhoz és egyéb funciókhoz. Az oldal használatával hozzájárul, hogy a weboldal ilyen típusú sütiket helyezzen el az Ön eszközén.